Vse o E46 M3 - nadaljevanje VI
..ja forumaski koliko je meni znano...par slik s srecanja;-)
..pa se par za m3 arhiv kot vedno:-) ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A ni tale od bivše forumašice iz Krasa? Enkrat sem ga celo vozil okrog leta 2012 se mi zdi.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
..se en lep z nasega konca..beli csl replika zunaj..salter...ga danes videl ko se mimo peljal..in je bil koncno parkiran...do zdaj vedno sel mimo mene...
..upam da lastnika ne moti da sem fotke objavil...ce ga pa naj moderatorja prosi da pobrise... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Lep, a hauba mora imeti tiste črne reže? To mi pa ni všeč.
|
Prikaži več možnosti
|
Pred casom se je vozil zelo podoben v okolici NG, vendar tisti ni imel S motorja…verjetno gre za drugo vozilo.
Pri objavi vozil je vcasih smiselno vsaj zakriti registrsko. ![]() Urejal LukaK, 25.09.2023, 15:02. |
Prikaži več možnosti
|
...meni osebno bi bil tud lepsi z oem haubo... ...ampak vazno da je lastniku vsec... ...ampak hauba v zivo lepo harmonira z celoto...
...ja res je..jaz vec ne morem popravit slik...prosim moderatorja ce zamegli registrsko... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
meni pa ni všeč, se vidi da je spacan skupaj, poglej vse stike, lufte, vse vijugasto, spredaj gor nametane stvari ki niti ne sodijo na tak avto, neke reže v haubo, potem spodaj podaljški, odbijač po blatniku prekratek, luči tudi slabe, da ne zgubljam besed zadaj sami felerji...
sicer pa ja, važno da je lastniku všeč, morda je doma blizu ptuja in prlekije tam je to klasika in standard glede predelav Urejal Taucher, 25.09.2023, 20:51. cars engine: D4, R4, R6, B6, AD, C3 V8 and 911air... time is money, so I spent it on a watch |
Prikaži več možnosti
|
Vsi so oni vrhunsko ohranjeni za 30k
Ampak se vedno so to 20 let stare gare, katere rabjo veliko ljubezni da so vrhunske… Where too Much is just right! |
Prikaži več možnosti
|
Se spomnim oglasa ja, vprasanje, ce ni to res to. Sicer se pa strinjam s Taucherjem, kicurina. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Lep. 20 jurjev v 8 letih tudi ni malo, verjetno pa realno. |
Prikaži več možnosti
|
Dejansko... Tist na linku od @sando-ta je dost lepši Urejal BMW4everafter, 26.09.2023, 10:27. 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
a je dal folijo dol?
GTR When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
A cabrio laguna seca blue za 34.990€, se je že prodal? |
Prikaži več možnosti
|
..v slo mamo zgleda tudi imolorot m3 coupe ..se skriva v odzadju za to krasno z3m..
Urejal crtacrta, 26.09.2023, 22:51. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
..bo se sandi sam oglasu pa povedal..definitivno je njegova glede na ohranjenost in mehanicno stanje sigurno top 3 v slo...pa sem jih sel doszi gledat pred enim letom ko svojega nabavljal..vecino tukaj moti ker je cabrio;-)..meni osebno je kul..cena je bila nazadnje 31.900... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tega Cabria je imel en 1km stran od mene, ene 4-5 let nazaj, sem ga dostikrat videl v živo od blizu, samo zvok je bil pa preveč glasen, mi je že mal zvenel na 2T... |
Prikaži več možnosti
|