Zakaj ne smeš?
Vse o E46 M3 - nadaljevanje VI
Verjetno zato ker v slo ne moreš homologirat
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Tako je. Zakaj bi potem sestavljal nek hud izdelek da potem ne smem vozit. No dobra stvar je pa da sedaj lahko investiram odvečne finance namesto da zapravim za avte
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Velika razlika je, če swap nardiš za driftcar, ker ževnaprej veš, da boš šraufal po vsakih 50km. Drugo je, če nardiš civilen avto, in ob enem dokaj brezhiben, ter še na koncu tako diskreten. Emadu je pa uspelo še "cherry on top" spojit z DCT menjalnikom, kar je pa trenutno edinstven. |
Prikaži več možnosti
|
To pa ni res, tale se vozi že vsaj 2 leti.
Urejal e60va, 22.11.2023, 09:18. |
Prikaži več možnosti
|
Ne bo driftcar, on bo to delal da ga legalizira. Tudi večkrat omeni, njegovi driftcar so M54 turbo zadeve... In to dva komada e36, ena modra turbo s katero tudi tekmuje po Sloveniji in ena črno-siva ki ji pravi drlja, katera je pa njegov budget avto. Ima pa še e63 manual 650i, e46 M3 SMG cabrio, pa eno feejst dodelano e92 335i manual ki ima z izjemo motorja in menjalnika vse od e92 M3.. E36 v10 pa je njegov naslednji "daily" projekt.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Vem, ne razumem ravno tvoje replike na to, kar sem napisal, da mu je uspelo spojit 346M3+S85+DCT. |
Prikaži več možnosti
|
Sej to je isti avto |
Prikaži več možnosti
|
Iz tvojega komentarja se ne da razbrat, da si mislil E46, predvideval sem, da si komentiral E36, ki je na posnetku. Kdo je lastnik te črne E46 z V10 DCT pa res ne vem |
Prikaži več možnosti
|
..en novi/stari redek technoviolet iz mobile.de...res specialna barvna kombinacija..spet na netu ( ga ze objavil pred casom,ampak ta je tak lep,da tud ce se enkrat nebo nic narobe upam;-) )
Urejal crtacrta, 29.11.2023, 22:52. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
..silbergrau metallic +zimt leder...pa bbs-ke mu leo sedejo..
...pa se oem spoiler ma...ponavadi mi ni vsec ,ampak na tej barvi in felnah se mi zdi da mu pase... ![]() |
Prikaži več možnosti
|