moti me ker nevem kje se skrivajo e46 M3 razbiti... zakaj se ne prodajajo tako kot e36 po delih ko dobiš kakega skoraj vsak tedn novga v delih... če bi ga dobil kupiš dokumente, prešvasaš in imaš dobr poceni voz...
iz UK se pomojem za sebe dejansko ne splača... ker davki in vse to je itak
![]() moti me ker nevem kje se skrivajo e46 M3 razbiti... zakaj se ne prodajajo tako kot e36 po delih ko dobiš kakega skoraj vsak tedn novga v delih... če bi ga dobil kupiš dokumente, prešvasaš in imaš dobr poceni voz...
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Verjetno se jih še splača nazaj popravit, tolk da zgleda in se prodajo naprej kot nekarambolirani ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]()
Scared Money Makes No Money
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zdj te bo razdražu potem pa prodal nebo ![]() M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson |
Prikaži več možnosti
|
Poglej njegovo temo v "avtoparku" ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Pozna kdo oz. lahko zrihta kontakt od lastnika črnega m3 smg, oblečenega v belo folijo, nazadnje prodajan v 03 regiji...
M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson |
Prikaži več možnosti
|
Eno vprašanje :D a se da kupt zadnjo "haubo" CSL Look za M3 cabrio? Od coupe-ja ne paše kokr se jst spoznam ali pač?
|
Prikaži več možnosti
|
Zakaj bi pa to hotel? Cabrio BMWji imajo tako čudovito ravno linijo, ti bi pa skakalnico iz njega naredil.
No, saj avto je tvoj. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Senna si uspel pogledal se ostale? Kako se kej primerjajo itd.
nisi nic napisal ![]()
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Se da kupit ja. Malo pobrskaj po spletu ![]() Coupe / cabrio ne paše ![]() Urejal M3_Freak, 12.12.2012, 16:46. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
http://www.flickr.co...in/photostream/ zgleda pa nekak tkole men se zdi kr fajn. Še za vaša mnenja bi prosu
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Glede na to, da imam tudi sam CSL karbonski dodatek na avtu mi je to to kaj more bit
![]() Mi pa pri Cabrio-tu ne potegne najbolj, ker je avto v čisto drugačni zasnovi( nastopaški avto) in je zadaj lip spoiler čisto dovolj in OK. Vsaj za moj okus ![]() Ta CSL dodatek oziroma prtljažna vrata naredita preagresiven in prešporten avto za moje pojme ![]() Odloči se pa sam ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Senna, M3 se ne kupuje na ruk-zuk. Potrpljenje je božja mast ![]() Jaz sem ga 2 leti iskal, se splaca pocakat pa dobro kupit. |
Prikaži več možnosti
|
sm mel ze 2 ogleda, pa se nobenega komentarja..sumljivo ahahha
Urejal Jur3, 14.12.2012, 14:08.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem če me ni že spet minilo:ok2 ![]() Pogledal 3 M3 in 2 335i ,ki staneta malenkost več,pol se pa človek kr ne more odločiti:confused ![]() ![]() ![]() Mislim da sem se odločil da za cca pol leta navijem mojga gti-ja na 265 km,pol bom pa spet razmišljal o .... ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jah, to pa sam najbolj ves - ko se bos usedel v M3 - ali bos razmisljal o tem, zakaj nisi raje kupil 335i ali pa obratno. Oba sta fajn avta
![]() |
Prikaži več možnosti
|
pomoje ni cloveka, ki bi si kupu M, pa pol joku zakaj ni kupu 335
![]()
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Odvisno kolk zjeb**** je kupil ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
mah..tud zje**n M neki vredi, ucasih se vec kokr uni "normalno" delujoci ahahha ![]()
![]() |
Prikaži več možnosti
|