Skoči na vsebino

 

Tomzl

Tomzl

Pridružen 25.09.2002, 19:00
Odjavljen Zadnja aktivnost danes, 18:09
*****

V temi: Odnos trgovin do kupcev (Mercator, Spar, Lidl, Tus, Hofer, Eurospin itn...)

14.02.2017, 20:16

@jjjernej

Opozorilo si dobil, ker žališ ostale uporabnike in si agresiven. To lepo demonstriraš tudi z zadnjim sporočilom. Vsem pač ne moreš povedati neposredno, kaj si misliš o njih. Tudi jaz bi ti lahko v tvojem stilu povedal, kaj si mislim o tvojem komuniciranju, ampak s tem ne bi ničesar rešila. Če boš vztrajal pri svojem, bo sledil ban, ampak ne zaradi cenzure, ampak zato, ker ne želiš kulturno komunicirat.

 

P.S.: Mogoče so ti silne množice všečke delile zasebno, ker nobeno od sporočil, ki sem jih izbrisal in zanje izrekel opozorilo, ni imelo niti enega všečka. Sej ne, da so všečki merilo primernosti, ampak ker si jih ravno omenjal...


V temi: P: 1999 E46 320i limuzina - 90.000 km, 1. lastnik

29.01.2017, 21:28

Super slike in avto. Uspešno prodajo želim.


V temi: Prenova BMWslo 2016 - prijava napak/tehnična vprašanja

01.01.2017, 23:06

Filtre nisi imel nastavljene na forum. Na seznamu neprebranih imas na levi strani filtre. Ponastavis in deluje.

V temi: Napaka na forumu?

10.12.2016, 12:04

To, kar si prilepil, samo pomeni, da določen del (linkane slike) niso servirane prek https. Če ti je javilo, da je napadalna stran bmwnation.com je pa verjetno stran, na katero je vodil link (bmwnation.com), okužena.

 

Za vsak slučaj sem odstranil povezave. Ti še vedno izpiše opozorilo?


V temi: Prenova BMWslo 2016 - prijava napak/tehnična vprašanja

14.11.2016, 10:09

- Dobiš 2 ali več zasebnih sporočil; na prvega  odgovoriš in nato iščeš po PM jih kateri je še novi. Neprebrani se ne premakne na prvo mesto. Zelo moteče ko imaš enkrat malo več PM jev.

- Še vedno ni opcije za vklop/izklop zame neuporabne funcije razširitve foruma ko se zgornja vrstica pojavlja in izginja....

- v hitrih odgovorih spodaj nemoreš prilepiti kopiranega besedeila z desnim klikom na miški, ampak je potrebna hitra tipka ctrl+v....

Bo popravljeno v novi verziji. Piši na ZS, če bi želel testirat obnašanje nove verzije. Po novem bo verjetno del menija na vrhu vedno viden in se ne bo skrival/prikazoval. Čakam razvijalca za par popravkov, sicer je pa zadeva že za uporabo.

 

Gumb poglej novo vsebino od včeraj popoldne pri meni ne deluje več. Ne glede na to, ali gledam preko telefona, ali preko različnih browserjev na računalniku. Sem dolgo že mislil, da je res malo zamrlo vse skupaj, pa sedaj vidim da so vseeno nove objave.

Nastavljen si imel filter, da gledaš samo teme, ki si jih ti odprl. Zdaj bi moralo biti OK.